Uplay виходить із декількох користувачів після показу відповідного повідомлення

Головна / Новини / Ігри / Uplay виходить із системи кількох користувачів після показу відповідного повідомлення

Uplay виходить із декількох користувачів після показу відповідного повідомлення

Фархан Алі 1 липня 2019 року 1 хв читання

Uplay страждає від помилки, яка примусово вийшла з системи багатьох користувачів, відображаючи дуже тривожні повідомлення. Кілька користувачів, які завантажували ігровий клієнт Ubisoft, повідомили, що побачили тривожне повідомлення, яке говорить:  «До Вашого облікового запису було здійснено доступ з іншого місця. Це може вплинути на вашу гру ".

Здрастуйте,

Ми знаємо, що деякі гравці стикаються з такою помилкою: "До вашого облікового запису було здійснено доступ з іншого місця". на ПК Uplay.

Зверніть увагу, що це візуальна помилка, спричинена погіршенням якості.

Більше інформації: //t.co/fj49IEMELe

- Підтримка Ubisoft (@UbisoftSupport) 1 липня 2019 р

Звичайно, гравці засмутились і завалили Reddit публікаціями про цю проблему. Як повідомляється, проблема виникає при спробі запустити гру або простому відкритті Uplay. Деякі користувачі стверджують, що перезапуск клієнта кілька разів дозволяє їм увійти знову, але для інших це найменше турбує.

За даними Ubisoft Support, питання, про яке йдеться, є лише "візуальною помилкою, спричиненою деградацією" . Більше того, у компанії кажуть, що вони "активно працюють" над рішенням. Знаючи Ubisoft, про подібну помилку нічого не можна писати додому, але цього разу було багато користувачів, які занепокоїлись безпекою свого облікового запису.

Візуальна помилка відображалася майже всім, включаючи користувачів, які захистили свій обліковий запис Ubisoft за допомогою двоетапної перевірки. Ubisoft має посібник із того, як покращити безпеку свого облікового запису, ознайомтесь тут.

Незважаючи на те, що “порушення” було помилковою тривогою, воно змушує задуматись над згубними наслідками, які могли б настати, якби це було реально.

Теги ubisoft